Hyvä yritysasiakas tai tuleva yhteistyökumppanimme!

Painotalomme sijaitsee Lempäälän Kiviahossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Siellä teitä palvelee painamisen erikoismies, Mika, uskomattomalla akrobaattisella notkeudella ja ripeydellä. Legendaarinen kaveri jo Paul`s Specialin (eli edeltäjämme) ajoilta. Toimitusjohtajamme Mari taas keskittyy omalla toimistollaan myyntiin, markkinointiin sekä grafiikan ja logojen pyörittelyyn.

Susiraja saattaa olla pieni, mutta sitäkin innokkaampi, luovempi ja monipuolisempi painotalo.

Päätimme viime syksynä päästää pari vanhaa ja hyvin palvellutta sotaratsua eläkkeelle ja sijoitimme uudempiin ja nykyaikaisempiin laitteisiin. Nyt meillä painetaan ja prässätään entistäkin monipuolisemmin eri tuotteita. Kehittelemme myös jatkuvasti uusia juttuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Toiveitanne kuunnellaan siis herkällä korvalla ja kaikki ideat otetaan ilolla vastaan!

Bravuureitamme ovat tällä hetkellä mm. esitteet, suurkuvatulosteet, julisteet, banderollit, käyntikortit, kassit, mukit, tarrat ja kaikenlaiset tekstiilit, kuten: t-paidat, lippikset, pipot, colleget ja takit.

Haluamme tehdä tilaamisen mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi kaikille meidän ihanille asiakkaille. Palvelemme samalla innolla ja suurella sydämellä ihan kaiken kokoisia yrityksiä ja nykyään myös kuluttaja-asiakkaita. Vastaamme nopeasti tarjouspyyntöihin ja painamme tuotteet nopealla aikataululla. Monet tuotteet ovat saatavilla jopa samana päivänä. Esimerkiksi tulosteet valmistuvat meillä nopeasti.

Nopeat tilaukset aineistoineen voi laittaa suoraan tilaukset@susiraja.fi sähköpostiin.

Mika päivystää arkisin klo 9-16 numerossa 040 701 9200, jos haluat varmistaa painoaikataulun.

Kun teillä on tarvetta painotuotteille tai painatusten, logojen ja vaikkapa nettisivujen suunnittelulle, niin olkaa ilman muuta yhteydessä Susirajan mestareihin. Teemme mielellämme teille HYVÄN tarjouksen ja kerromme lisää tuotteista. Tarvittaessa voimme myös selvittää olisiko haluamanne tuote saatavilla, jos se ei vielä löydy meidän valikoimasta. Lähetä tarjouspyyntö tai kysely mielellään kirjallisesti sähköpostilla, messengerillä tai vaikkapa WhatsAppilla meille, miten sinulle vaan parhaiten sopii.

Mari vastaa työaikana numerossa 045 7836 9235

Onko sinulla jo mielessä joku päheä logotuote, jolla haluaisit lisää näkyvyyttä firmallesi? Kerro meille, niin tehdään sinulle sellainen!

Tarvitsetko apua painotuotteen suunnittelussa? Suunnittelupalvelun hinta on 80 €/ tunnilta ja logon suunnittelu 200€/logo (+alv).

BÄNDIT, SOMEVAIKUTTAJAT JA MUUT ESIINTYJÄT:

Haluaisitko omat tuotteesi/brändisi myyntiin Susirajan verkkokauppaan? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: info@susiraja.fi ja kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Voit jättää myös viestin ja yhteydenottopyynnön: