Hyvä yritysasiakas tai tuleva yhteistyökumppanimme!

Painotalomme sijaitsee Lempäälän Kiviahossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Siellä teitä palvelee painamisen erikoismies, Mika, uskomattomalla akrobaattisella notkeudella ja ripeydellä. Legendaarinen kaveri jo Paul`s Specialin (eli edeltäjämme) ajoilta.

Susiraja saattaa olla pieni, mutta sitäkin innokkaampi, luovempi ja monipuolisempi painotalo.

Päätimme viime syksynä päästää pari vanhaa ja hyvin palvellutta sotaratsua eläkkeelle ja sijoitimme uudempiin ja nykyaikaisempiin laitteisiin. Nyt meillä painetaan ja prässätään entistäkin monipuolisemmin eri tuotteita. Kehittelemme myös jatkuvasti uusia juttuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Toiveitanne kuunnellaan siis herkällä korvalla ja kaikki ideat otetaan ilolla vastaan!

Bravuureitamme ovat tällä hetkellä mm. esitteet, suurkuvatulosteet, julisteet, banderollit, käyntikortit, kassit, mukit, tarrat ja kaikenlaiset tekstiilit, kuten: t-paidat, lippikset, pipot, colleget ja takit.

Haluamme tehdä tilaamisen mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi kaikille meidän ihanille asiakkaille. Palvelemme samalla innolla ja suurella sydämellä ihan kaiken kokoisia yrityksiä ja nykyään myös kuluttaja-asiakkaita. Vastaamme nopeasti tarjouspyyntöihin ja painamme tuotteet nopealla aikataululla. Monet tuotteet ovat saatavilla jopa samana päivänä. Esimerkiksi tulosteet valmistuvat meillä nopeasti.

Nopeat tilaukset aineistoineen voi laittaa suoraan tilaukset@susiraja.fi sähköpostiin.

Mika päivystää arkisin klo 9-16 numerossa 040 701 9200, jos haluat varmistaa painoaikataulun.

Onko sinulla jo mielessä joku päheä logotuote, jolla haluaisit lisää näkyvyyttä firmallesi? Kerro meille, niin tehdään sinulle sellainen!

Tarvitsetko apua painotuotteen suunnittelussa? Suunnittelupalvelun hinta on 80 €/ tunnilta ja logon suunnittelu 200€/logo (+alv).

Voit jättää myös viestin ja yhteydenottopyynnön: